Marc Wynen

Wynegem (BE)

Fotografie

Al heel wat jaren is urbexfotografie mijn ding. Het boeit me enorm om ergens binnen te stappen, de stilte te voelen en de sfeer te ruiken. Ik probeer steeds de ruimte in me op te nemen alvorens camera op te stellen. Het maakt het voor mij iets makkelijker om dan de sfeer vast te leggen, en nadien thuis te bewerken.

 

Meer info op www.marcwynen.be

Moved to a better place.

 

Toen ik dit huis bezocht, was vrijwel elke kamer zo goed als leeg. Tot ik de slaapkamer binnenkwam. Een kast, een bed, een koffer,… alsof de bewoners halsoverkop beslisten om hun huis te verlaten naar betere oorden.

 

 

Red Cross Hospital.

 

Meer dan 40 jaar geleden was dit een weeshuis - kinderziekenhuis van het Rode Kruis. Toen ik de ruimte met bedden binnenstapte wist ik niet wat ik zag. De stilte, het verlatene, de sfeer.

 

 

 

 

Non Plus Utra, the ultimate…

 

De geschiedenis van dit gebouw gaat terug tot in de 17de eeuw. In de 20ste eeuw werd het hele gebouw gerenoveerd. Het duurde 40 jaar om er een hotel van te maken. Alles, van plafonds tot vloeren, volledig gedecoreerd, meestal symmetrisch, in een fantastische Moorse stijl. Meer dan 20 verschillende kamers, met deze hal als grootste. End vorige eeuw werd alles dan weer leeg gehaald.

 

 

 

FOLLOW ME

  • Facebook Classic

© 2015 by Art 27 - Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now